fbpx
next day φωτογράφηση

Next Day Φωτογράφιση: Η φωτογράφιση μετά το Γάμο

March 10, 2021
0 Comments

Όλο και περισσότερα ζευγάρια, ειδικά τα τελευταία χρόνια, μαζί με τη φωτογράφιση του γάμου τους, επιλέγουν και μία φωτογράφιση της επόμενης ημέρας. Aυτό που εμείς οι φωτογράφοι ονομάζουμε Next Day Φωτογράφιση ή Next Day Photoshooting. Η επιλογή αυτή σας δίνει τη δυνατότητα να βγάλετε φωτογραφίες, την μεθεπόμενη του γάμου σας ή και αρκετές μέρες αργότερα (ακόμα και στο γαμήλιο ταξίδι για παράδειγμα). Είναι ευκαιρία να χαρεί ξανά η νύφη το νυφικό της αλλά και ο γαμπρός το κοστούμι του, με πιο χαλαρή διάθεση.

Και σίγουρα χωρίς το άγχος που υπάρχει την ίδια μέρα του γάμου, για το αν θα περιμένουν πολύ οι καλεσμένοι στο τραπέζι της δεξίωσης. Ή ότι μπορεί να έχει νυχτώσει και οι φωτογραφίες να μην μπορούν να αποτυπωθούν με φυσικό φως ημέρας. Όταν για παράδειγμα, θα φωτογραφίζεστε μετά το μυστήριο μαζί με τους κουμπάρους. Έτσι, θα απολαύσετε μεγαλύτερη ελευθερία, κάτι που αποτελεί την καλύτερη προϋπόθεση για μία φωτογραφική ιστορία που θα σας μείνει αξέχαστη. Και θα είναι ένα μοναδικό και πολύ προσωπικό δικό σας κομμάτι από το γάμο σας.

Γιατί αρέσει σε εμάς τους φωτογράφους η διαδικασία της Next Day Φωτογράφισης;

Αρχικά σας δίνουμε τη δυνατότητα να χαρείτε τα ρούχα του γάμου σας, η νύφη το νυφικό της φόρεμα και ο γαμπρός αντίστοιχα το γαμπριάτικο κοστούμι του. Στη συνέχεια, είμαστε και εμείς οι φωτογράφοι πολύ πιο άνετοι στο κομμάτι του χρόνου. Αλλά και εσείς γιατί μπορούμε να κάνουμε όμορφες και ιδιαίτερες φωτογραφικές λήψεις σε όμορφα μέρη που σας ταιριάζουν. Τόσο από άποψη αισθητικής σας όσο και από στιλιστικής, ώστε να είναι πολύ κοντά με όλο το concept του γάμου σας και με εσάς τους ίδιους. Αυτό φυσικά, συνεπάγεται και με ένα πλούσιο φωτογραφικό υλικό που μπορείτε να έχετε. Θα αποτυπώσετε όλα τα συναισθήματα αλλά και όμορφες, μοναδικές και ξεχωριστές εικόνες για το γάμο σας.

Next Day Φωτογράφιση στη Θάλασσα

Η φωτογράφιση της επόμενης μέρας στη θάλασσα είναι μια από τις πολύ ωραίες και αρκετά αγαπητές επιλογές. Η Ελλάδα άλλωστε φημίζεται για τις πολύ όμορφες γαλαζοπράσινες παραλίες της! Η συγκεκριμένη επιλογή αποτυπώνεται και φωτογραφικά πάρα πολύ ωραία. Σε ανάλαφρο, άνετο και φυσικό mood η Next Day Φωτογράφιση στη θάλασσα κάνει τις λήψεις να «μυρίζουν καλοκαίρι» και τους δίνουν μια άλλη διάσταση.

next day φωτογράφηση

Tip: Στο συγκεκριμένο concept ταιριάζει πολύ ένα άνετο, ανάλαφρο νυφικό, που μοιάζει με φόρεμα. Η χρονική περίοδος που βοηθάει πολύ για να αποδοθεί ένα όμορφο αποτέλεσμα είναι από αρχές Μαΐου μέχρι και αρχές Οκτωβρίου.

next day φωτογράφηση

Next Day Φωτογράφιση στο Βουνό

Μια ακόμη από τις αγαπημένες επιλογές της next day φωτογράφισης είναι η επιλογή ορεινού προορισμού. Από τα καλύτερα σκηνικά για μία φωτογράφιση με το νυφικό και το γαμπριάτικο κοστούμι είναι η πυκνή βλάστηση και το έντονο πράσινο σε ένα τέτοιο τοπίο. Αυτό βοηθάει πολύ στο να τονιστούν τα ρούχα του γάμου δίνοντας έτσι μια ζωντάνια στις φωτογραφικές λήψεις. Η ατμόσφαιρα του βουνού θα σας επιτρέψει να είστε ελεύθεροι και άνετοι.

next day φωτογράφηση                        next day φωτογράφηση

Tip: Στο συγκεκριμένο concept ταιριάζει πολύ οποιοδήποτε στυλ νυφικού έχετε επιλέξει. Δεν υπάρχει συγκεκριμένη χρονική περίοδος, γιατί οι ορεινές περιοχές είναι όμορφες και ιδανικές φωτογραφικά όλη την περίοδο του χρόνου, ακόμη και με χιόνι – βροχή – ομίχλη.

next day φωτογράφηση

next day φωτογράφηση

Φωτογράφιση επόμενης μέρας σε κτίρια με ιδιαίτερη αρχιτεκτονική

Εάν ως ζευγάρι έχετε κατά νου κάποιο μέρος με ιδιαίτερη σημασία για εσάς, έναν κοντινό ή μακρινό προορισμό, δεν έχετε παρά να τον προτείνετε στον φωτογράφο σας για μια Next Day Φωτογράφιση. Μας αρέσει πολύ να ταξιδεύουμε, να ανακαλύπτουμε καινούργια μέρη και με αυτόν τον τρόπο να αποτυπώνουμε εικόνες με πρωταγωνιστές εσάς! Για να έχετε ένα προσωπικό φωτογραφικό υλικό από όλο το γάμο σας που κάθε φορά όταν το βλέπετε θα θυμάστε τις πιο όμορφες στιγμές σας. Μερικοί κοντινοί προορισμοί που μπορούν να χαρίσουν ένα όμορφο και διαφορετικό αποτέλεσμα στις φωτογραφίες του γάμου σας είναι το Μέτσοβο, τα Ιωάννινα, τα Μετέωρα. Ο φωτογράφος γάμου στη Θεσσαλονίκη μπορεί να σας ακολουθήσει σε οποιονδήποτε προορισμό επιθυμείτε.

next day φωτογράφηση

next day φωτογράφηση

Tip: Μπορείτε να διαλέξετε ένα μέρος το οποίο σημαίνει πολλά για εσάς, όπως π.χ. το μέρος που γνωριστήκατε, το μέρος που έγινε η πρόταση γάμου.

Φωτογράφιση στο ταξίδι του μέλιτος– Next day στο Εξωτερικό

Τα ταξίδια είναι για έναν επαγγελματία φωτογράφο μια μεγάλη πρόκληση και πηγή έμπνευσης για διαφορετικά concepts. Γι’ αυτό σκεφθείτε σοβαρά την ιδέα να μετατρέψετε τη next day φωτογράφισή σας σε honeymoon photoshooting. Ζητήστε από το φωτογράφο σας να απαθανατίσει ορισμένες από τις πιο δυνατές στιγμές στο ταξίδι του μέλιτος. Αν έχετε επιλέξει ως προορισμό κάποια ευρωπαϊκή πρωτεύουσα, ακόμα καλύτερα! Οι συνθήκες του next day shooting είναι, ούτως ή άλλως, οι ιδανικές για ένα τέλειο εικαστικό αποτέλεσμα. Καθώς έχουμε το μέρος και την ώρα που θέλουμε, για να εκμεταλλευτούμε τον ήλιο και τα ομορφότερα σημεία κάθε τόπου. Αξίζει, λοιπόν, να επιλέξετε να εκμεταλλευτείτε αυτές τις συνθήκες σε μία πόλη με ιστορία και γραφικές γωνιές. Για παράδειγμα στην Ιταλία, τη Μάλτα, στο Λονδίνο, στη Γερμανία και πολλοί άλλοι ιδιαίτεροι προορισμοί.

next day φωτογράφηση

Tip: Η φωτογράφιση της επόμενης μέρας στο εξωτερικό δίνει την ευκαιρία στο ζευγάρι και στον φωτογράφο να έχουν όσο χρόνο ελεύθερο θέλουν. Έτσι, μπορούν να καλύψουν φωτογραφικά όσα περισσότερα κομμάτια από το μέρος που θα επισκεφτούν.

next day φωτογράφηση