fbpx
Φωτογραφία Γάμου

Πόσο κοστίζει μια φωτογράφιση γάμου ;

December 14, 2019
0 Comments

Κόστος και υπηρεσίες φωτογράφου γάμου

Η ομορφότερη μέρα της ζωής σας πλησιάζει και φροντίζετε να είναι άψογη η κάθε λεπτομέρεια αφού θέλετε να είναι όλα υπέροχα!  Όμως, είναι λογικό πως αυτή τη τόσο σπουδαία στιγμή της ζωής σας, τα συναισθήματα είναι έντονα, η συγκίνηση μεγάλη και λίγα από όσα έχετε φροντίσει θα καταφέρετε να απολαύσετε και να συγκρατήσετε στη μνήμη σας.  Τι σημαίνει αυτό; Πως όλο το αποτέλεσμα του γάμου σας θα το χαρείτε μέσα από τις φωτογραφίες και τα βίντεο που θα έχετε στη διάθεσή σας. Για αυτό και η επιλογή του επαγγελματία φωτογράφου του γάμου σας χρειάζεται προσοχή και αυστηρή αξιολόγηση. 

Πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να αποφασίσετε ποιες ακριβώς υπηρεσίες θα θέλατε να σας προσφέρει ο επαγγελματίας φωτογράφος. Συγκεκριμένα, ένα απλό, πλήρες πακέτο περιλαμβάνει τις εξής υπηρεσίες:

Φωτογραφίες και βίντεο από: 

  • Την προετοιμασία της νύφης
  • Την προετοιμασία του γαμπρού
  • Το μυστήριο
  • Τη δεξίωση ή το party

Εάν όμως θέλετε να εμπλουτίσετε περισσότερο το αναμνηστικό σας υλικό, τότε μπορείτε να προσθέσετε κάποιες επιπλέον υπηρεσίες, όπως: 

 

  • Pre-Wedding φωτογράφιση

 

Πολλά ζευγάρια οργανώνουν μία φωτογράφιση γάμου αρκετές ημέρες πριν το γάμο, σε ένα concept που θα επιλέξουν με τη βοήθεια του φωτογράφου. Οι φωτογραφίες αυτές, συνήθως εμφανίζονται στη δεξίωση πριν την είσοδο του ζευγαριού. Μπορούν όμως να αξιοποιηθούν και με πολλούς άλλους τρόπους, όπως για παράδειγμα για τη δημιουργία του προσκλητηρίου κλπ.

 

  • Next Day φωτογράφιση

 

Την ημέρα του γάμου σας, το διαθέσιμο χρονικό περιθώριο από το τέλος του μυστηρίου έως τη δεξίωση είναι πολύ μικρό, καθώς η αναμονή του ζευγαριού δε θα πρέπει σε καμία περίπτωση να ξεπερνά συνολικά τη μία ώρα. Επίσης η κούραση μετά από λίγη ώρα είναι τέτοια που δεν υπάρχουν αντοχές και υπομονή για πόζες και στησίματα. Μπορείτε λοιπόν μερικές μέρες μετά το γάμο, να ξαναντυθείτε νύφη και γαμπρός και ξεκούραστοι πλέον αλλά και δίχως άγχος, να απολαύσετε μία υπέροχη φωτογράφιση σε ώρα και τοποθεσία της επιλογής σας!

 

  • Drone

 

Η τεχνολογία συναντά την αισθητική και μαζί δημιουργούν ονειρικά αποτελέσματα αν και εφόσον το επιτρέπει η τοποθεσία όπου θα γίνει ο γάμος σας και η δεξίωση. Με drone θα εμπλουτίσετε το αναμνηστικό σας υλικό με λήψεις πανοραμικές που θα προσθέσουν στη συλλογή σας εικόνες απίστευτης ομορφιάς. 

 

  • Ευχολόγιο

 

Μπορείτε να εμπλουτίσετε το βιβλίο ευχών του γάμου σας, με φωτογραφικό υλικό! Δίνει ένα πολύ όμορφο αποτέλεσμα και μία συγκινητική διασύνδεση μεταξύ του ζευγαριού και των καλεσμένων του. Με τον φωτογράφο σας μπορείτε να βρείτε το ύφος που σας εκφράζει και έτσι να δημιουργήσετε ένα πραγματικά υπέροχο αναμνηστικό. 

 

  • Vintage Photobooth

 

Ό,τι πιο διασκεδαστικό και απολαυστικό μπορείτε να προσφέρετε στους καλεσμένους σας στο γαμήλιο party σας! Selfies σε αμέτρητους συνδυασμούς, με αστεία αξεσουάρ, που θα κάνουν τους αγαπημένους σας φίλους να μη ξεκολλούν, ενώ παράλληλα να σας χαρίζουν απλόχερα ανεκτίμητο αναμνηστικό υλικό, το οποίο θα πάρουν και οι ίδιοι μαζί τους και έτσι σίγουρα ο γάμος σας θα έρχεται συχνά στο μυαλό τους, αφήνοντάς τους ένα γλυκό χαμόγελο στα χείλη!

Αποφασίστε το Budget του γάμου σας

Φυσικά, δύσκολα κάποιος θα απέρριπτε κάτι από τις ανωτέρω υπηρεσίες αν δεν υπήρχε το  οικονομικό όριο. Κάθε ζευγάρι έχει ένα συγκεκριμένο budget που μπορεί να διαθέσει για τη φωτογραφική και βιντεοληπτική κάλυψη του γάμου του και αυτό φυσικά είναι σεβαστό. Όμως, χρειάζεται προσοχή στην επιλογή του επαγγελματία φωτογράφου.

Δείτε επίσης: φωτογραφος γαμου θεσσαλονικη